Naailes en Modevakschool voorwaarden 2024

Aanmelden

Aanmelden kan alleen bij de docent per email of inschrijving tijdens een naailes.
Je kan het hele jaar door beginnen met de naaicursus mits er plek is, je betaalt dan het aantal naailessen tot einde van het blok/jaar.

Betalen/kosten

De 1e naailes betaal je vooraf via een betaalverzoek, na de les beslis je of je wilt door gaan met de naaicursus en vul je het inschrijfformulier in.
De rest van het cursusgeld wordt voor de 2e* les overgemaakt op de rekening van Ooye Vaar.  Iban nr.NL05 INGB 0008 2506 53 t.n.v. Ooye Vaar.
Kom je zonder afzeggen niet opdagen op de 1e les vervalt de les. Er vindt geen resitutie plaatst omdat er op je gerekend is. Kan je niet zeg dan 24 uur van te voren af dan verplaatsen we de les. Zeg je later af dan kan in overleg de les 1 malig vershoven worden. Daarna vervalt de les en vindt er geen resitutie plaats. Bij betaling per blok zie termijnen hieronder. Betalen kan per blok of na overleg in 2 termijnen. Start je halverwege het blok dan betaal je voor de lessen vanaf dat moment.

Per blok betalen voor:
8 januari
1 april
1 september

Opzeggen

Opzegtermijn 1 maand voor het einde blok of van het jaar. Het opzegtermijn van 1 maand geldt hier ook.

Bij betaling per blok:
Opzegtermijn 1 maand voor einde blok, bij voortijdig stoppen geen restitutie van cursusgeld. Tussentijds stopzetten, bevriezen of  lessen meenemen naar het volgende blok/jaar is niet mogelijk.

Einde jaar/blok

Wil je niet doorgaan met de cursus, geef dit dan 1 maand voor het einde van het blok/jaar aan, bij niet tijdig opzeggen wordt er een maand cursusgeld berekend. Bij stoppen vervallen de lessen die je nog had om in te halen,
die gemiste lessen kunnen dan niet meegenomen worden naar het volgende blok

Afwezigheid docent

Bij afwezigheid/ziekte van docent wordt bij 1 les de les ingehaald op een andere avond in overleg met de cursisten. Bij langdurige afwezigheid worden de lessen overdag ingehaald of  het te goed wordt verrekend.

Je afmelden voor de cursus avond/ochtend

Ben je verhinderd op je vaste avond sms/whats app/bel dit dan 8 tot 3 uur van te voren door, de les kan dan op de andere avond of ochtend in gehaald worden, mits er plek is.
Vooraf ruilen met een cursist van een andere avond/dag is ook mogelijk.

Materiaal gebruik

Er wordt zorgvuldig omgegaan met de materialen van de cursus. Indien materiaal opzettelijk wordt vernield wordt de cursist verantwoordelijk gesteld.
Indien het materiaal stuk gaat bij normaal gebruik is de cursist niet aansprakelijk.
Materialen worden niet uitgeleend.
Gebruik van de lockmachine is voor eigen risico.Je bent zelf verantwoordlelijk als het mis gaat met afsnijden van de stof.
Cursist neemt zelf stof, naaibenodigdheden en fournituren mee.
Ooye Vaar is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken of stuk gaan van materialen van de cursist.

naailes,Amsterdam